Radvilų trimitai ir istorija - Čižauskas, Karolis (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Apie tarptautinę mokslinę konferenciją „Kunigaikščiai Radvilos.Garsiausia Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didikų giminė“
Keywords: -