Sovietų Lietuvos kino fasadai ir kulisai - Šukaitytė, Renata (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Rec.: Anna Mikonis-Railienė, Lina Kaminskaitė-Jančorienė, Kinas sovietų Lietuvoje: sistema, filmai, režisieriai, Vilnius: Vilniaus dailės akademija, 2015.
Keywords: -