Žydai konvertitai XIX–XX amžiaus pirmosios pusės Lietuvoje - Maciulevičius, Arvydas (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Apie Elenos Keidošiūtės daktaro disertaciją „Katalikiškos misijos ir žydų konversijos Lietuvoje: reiškinių transformacijos XIX–XX a. pirmoje pusėje“ ir jos gynimą
Keywords: -