Istorijos šmėklos ir jų tramdytojai atminties kultūrų tyrimuose - Starikovičius, Vytautas (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Rec.: Alvydas Nikžentaitis, Michał Kopczyński (sud.), Atminties kultūrų dialogai Ukrainos, Lietuvos, Baltarusijos (ULB) erdvėje, Vilnius: Lietuvos istorijos instituto leidykla, 2015
Keywords: -