Prof. habil. dr. Algirdas Šidlauskas (1924 01 31–2014 10 02) - Jakubčionis, Algirdas (Lietuvos istorijos studijos, 2015)
2014 m. sausį Istorijos fakulteto darbuotojai pasveikino profesorių Algirdą Šidlauską su gražiu ir solidžiu 90 metų jubiliejumi. Praėjus po sukaktuvių devyniems mėnesiams, fakulteto bendruomenė palydėjo velionį amžinojo poilsio.