Lietuvos karai tarp teorijos ir istorijos - Kilinskas, Kęstutis (Lietuvos istorijos studijos, 2015)
Rec.: Edita Jankauskienė, Virgilijus Pugačiauskas, Gintautas Surgailis, Ieva Šenavičienė, Gediminas Vitkus, Lietuvos karai: Lietuvos XIX–XX a. nacionalinių karų sisteminė-kiekybinė analizė, Vilnius: Eugrimas, 2014.