Magdeburgo arkivyskupų darbai: Šv. Brunono Kverfurtiečio Darbų knygos (Liber Gestorum) klausimas - Leonavčiūtė, Inga (Lietuvos istorijos studijos, 2015)
Straipsnis skirtas vienam šv. Brunono hagiografijos aspektų – Magdeburgo arkivyskupų darbų su Brunonu susijusiems siužetams ir jų santykiui su juose minima neišlikusia šv. Brunono Darbų knyga (Liber gestorum). Atskiras dėmesys sutelkiamas į XV a. šešto–septinto dešimtmečio Magdeburgo arkivyskupų darbų rankraščių intarpus, nusakant jų santykį su vėlyva Vita et Passio.
Keywords: Šv. Brunonas Kverfurtietis; 1009 m.; hagiografija; Magdeburgo arkivyskupų darbai; šv. Brunono Darbų knyga; Šv. Brunono Gyvenimas ir kankinystė