Klemensas Sinkevičius (1929 05 03–2011 12 15) - Pacevičius, Arvydas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Vilniuje 2011 m. gruodžio 15 d. po ilgos ir sunkios ligos mirė mokslininkas, pedagogas, bibliotekininkas prof. habil. dr. Klemensas Sinkevičius.