Nauja XIV–XVI amžiaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės sienų interpretacija - Grodis, Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Apie Tomo Čelkio daktaro disertaciją „Valdžia ir erdvė: Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės teritorializacijos procesas XIV–XVI a.“ ir jos gynimą