Šv. Bonifacas XIV–XVI amžiuje arba „kamalduliškoji“ šv. Brunono Kverfurtiečio pažinimo tradicija - Leonavičiūtė, Inga (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Straipsnis skirtas šv. Brunono Bonifaco Kverfurtiečio pažinimo XIV–XVI a. klausimui, atskleidžiant, kokiais šaltiniais remiantis ir kokia informacija buvo pasklidusi apie šį šventąjį Europoje.