Smulkiosios dvasininkijos kolektyvinis portretas - Liepuonius, Vladas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Apie Redos Bružaitės disertaciją „Vilniaus ir Žemaičių vyskupijų parapinė dvasininkija XV–XVI a. trečiame ketvirtyje“ ir jos gynimą