Archeologų susitikimas Immanuelio Kanto universitete. Konferencija „Archeologiniai tyrimai Kaliningrado srityje (V. S. Suvorovui atminti)“, Kaliningradas, 2012 m. spalio 12 - Tamulynas, Linas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
2012 m. spalio 12 d. Immanuelio Kanto Baltijos federaliniame universitete vyko tarptautinė konferencija, skirta Kaliningrado srities archeologui, Kaliningrado universiteto docentui Viktorui Sergejevičiui Suvorovui (1947–2008) atminti.