Pastabos didelei studijai apie didelį žmogų - Liepuonius, Vladas (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Rec. Czwołek Arkadiusz. Piórem i buławą: Działalność polityczna Lwa Sapiehy kanclerza litewskiego, wojewody wileńskiego. Toruń, 2012
Keywords: -