Herbai didikų galvose - Liepuonius, Vladas (Lietuvos istorijos studijos, 2013)
Apie Agnės Railaitės-Bardės disertaciją „Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės kilmingųjų genealoginė savimonė ir jos atspindžiai heraldikoje XVI–XVIII a.“ ir jos gynimą
Keywords: -