1686 metų Biržų pilies revizijos įgaliotinių įpareigojimai Rygos architektui Heinrichui Hinckenui ir šalintinų trūkumų sąrašas - Gudavičius, Edvardas (Lietuvos istorijos studijos, 2013)
Įvardyti dokumentai priklauso Biržų dvaro ir pilies knygos 1686 m. revizijos įrašams. Tai yra nežinomo originalo nuorašas, padarytas to paties kaip ir kitų revizijos dokumentų rašovo.
Keywords: -