Iš 1949 metų Lietuvos partizanų vadų susitikimo istorijos: laikas ir vieta - Čepulytė, Aistė; Vaitkevičius, Vykintas (Lietuvos istorijos studijos, 2013)
Tyrimo objektas – 1949 m. vasarį įvykęs Lietuvos partizanų vadų susitikimas, jo eiga. Analizuojami su susitikimu susiję duomenys, tikslinami istorinėje literatūroje esantys teiginiai ir keliama hipotezė, kad tiksli Lietuvos partizanų vadų susitikimo, priimtų dokumentų data konspiracijos sumetimais galėjo būti slepiama ir lemia šaltinių prieštaringumą.
Keywords: -