Apie intelektualinį reiškinį ir renginį - Švedas, Aurimas (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Apie Aurelijaus Giedos daktaro disertaciją „Istoriografija ir visuomenė: istorikos, istoriko profesijos ir istorinės kultūros aspektaiLietuvoje 1904–1940 m.“ ir jos gynimą
Keywords: -