Partizano dienoraštis po 65 metų - Petrauskienė, Aistė (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Rec.: Balys Vaičėnas. Partizano sąsiuviniai. Lokio rinktinės vado dienoraštis, laiškai, manifestaciniai tekstai / Sudarytojai Klaudijus Driskius, Rūta Mozūraitė, Paulius V. Subačius. Vilnius: Tautos paveldo tyrimai, 2013.
Keywords: -