Apie naują / seną Rusijos imperinės politikos apologetiką - Staliūnas, Darius (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
– Rec.: Бендин А. Ю. Проблемы веротерпимости в Северо-Западном крае Российской империи (1863–1914 гг.). Минск: БГУ, 2010.
Keywords: -