Antrosios Lietuvos respublikos geokultūrinės orientacijos: etnocentrinės kultūrinės diplomatijos atvejis - Strimaitytė, Dalia (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Tradiciškai kultūrine diplomatija vadinama nacionalinių valstybių vykdoma arba remiama kultūrinė veikla užsienyje, orientuota į palankios terpės sukūrimą tarpvalstybiniams santykiams plėtoti.
Keywords: -