Bandant žengti per slenksčius - Miškinytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2026)
Vital Byl, Witch Trials in the Grand Duchy of Lithuania in the Sixteenth to Eighteenth Centuries: Enchanted Borderlands, Cham: Palgrave Macmillan, 2025.