Apie Karolio Čižausko disertaciją „Kilmingumo ir valdžios raiška Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XV a. pab.–XVII a. pr.: diskursas ir socialiniai santykiai“ ir jos gynimą - Račickas, Ignas (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
-