Jidišisčių paieškos ir atradimai - Häll, Lina (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
Apie Saulės Valiūnaitės disertaciją „Jidišistės ir jų indėlis į sekuliaraus žydiškumo formavimą ir puoselėjimą tarpukario Vilniuje“ ir jos gynimą