Kultūriniai aidai iš Atgimimo laikotarpio - Rasickaitė, Ignė (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
Rec.: Viktorija Jonkutė, Tarp praeities ir ateities. Kolektyvinė atmintis XX a. pabaigos Atgimimo laikotarpio lietuvių ir latvių kultūrinėje spaudoje, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024.