Bandymas sugaudyti šešėlius - Aleksynaitė, Simona (Lietuvos istorijos studijos, 2024)
Apie Dariaus Indrišionio disertaciją „Nelegalios ekonominės praktikos Lietuvos SSR (1940–1953 m.)“ ir jos gynimą / On Darius Indrišionis’ Thesis „Illegal Economical Practices in Lithuanian SSR (1940–1953)“