Doktorantūros ekspresas pasiekė galutinę stotelę - Kitovas, Aistis (Lietuvos istorijos studijos, 2024)
Apie Adomo Žirlio disertaciją „Pirmosios Lietuvos Respublikos sausumos susisiekimo sistema: vizija, lūkesčiai ir galimybės“ ir jos gynimą / On Adomas Žirlys’ Thesis „Land Transport System of the First Republic of Lithuania: Vision, Expectations and Opportunities“