Kelionės dokumentus ir sakytinės istorijos pasakojimus ištardžius - Valiūnaitė, Saulė (Lietuvos istorijos studijos, 2024)
Apie Dovilės Čypaitės-Gilės disertaciją „Žydų (e)migracija iš Lietuvos 1918–1940 metais: proceso rekonstrukcija“ ir jos gynimą / On Dovilė Čypaitė-Gilė’s Thesis „Jewish (E)migration from Lithuania 1918–1940. Reconstruction of the Process“