Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės teisės istorijos kolona - Saviščevas, Eugenijus (Lietuvos istorijos studijos, 2024)
Irena Valikonytė, Rex Iustissimus: Valdovo teismas Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XV a. pabaigoje – XVI a., Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2023.