Abbos Stražo knyga apie Ober Ostą Rec.: Strazhas Abba. Deutsche Ostpolitik im Ersten Weltkrieg: Der Fall Ober Ost, 1915-1917. Wiesbaden: Harrassowitz, 1993. 290 S. - Vyšniauskas, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 1997)
-