Rękopisy kronik krzyžackich z XVI-XIX wieku przechowywane w Centralnym Archiwum Zakonu Niemieckiego w Wiedniu - XVI-XIX a. kryžiuočių kronikų rankraščiai Centriniame Vokiečių ordino archyve Vienoje - Zonenberg, Slawomir (Lietuvos istorijos studijos, 2004)
-