LDK konfesinių ir integracinių procesų tyrimų žingsnis: (Apie Genės Kirkienės daktaro disertaciją „Chodkevičių vaidmuo LDK politinio elito struktūroje XV-XVI a.") - Švedas, Aurimas (Lietuvos istorijos studijos, 2005)
-