Lietuvos istorijos sintezė kaip vizualinės komunikacijos priemonė. Rec.: Bumblauskas A. Senosios Lietuvos istorija 1009-1795. Vilnius: R. Paknio leidykla, 2005. 488 p. - Šermukšnytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2005)
-