Apie Stačiatikių Bažnyčią Lietuvoje XX amžiuje. - Rec.: Laukaitytė R. Stačiatikių Bažnyčia Lietuvoje XX amžiuje. Vilnius: Lietuvos istorijos instituto leidykla, 2003. 316 p. - Marcinkevičius, Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2005)
-