Istorinės kultūros studijų projekto recepcija Lietuvoje (Apie Rūtos Šermukšnytės daktaro disertaciją „Lietuvos istorijos aktualinimas Lietuvos dokumentiniame kine ir televizijoje (1988-2005 m.)" ir jos gynimą) - Žiemelis, Darius (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-