Prabyla senosios Kernavės miestiečiai. Rec.: Gintautas Vėlius. Kernavės miesto bendruomenė XIII-XIV amžiuje. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2005. 112 p. - Kuncevičius, Albinas (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-