Sovietinės propagandos konstruoto „tarybinio didvyrio" vaidmuo ir sklaida Rytų Europoje. Rec.: Silke Satjukow, Reiner Gries. Sozialistische Helden. Eine Kulturgeschichte von Propagandafiguren in Osteuropa und der DDR. Berlin, 2002 - Kačiuška, Žilvinas (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-