Disertacijos gynimas, besišaukiantis užrašų knygelės (Apie Aurimo Švedo daktaro disertaciją „Sovietinė lietuvių istoriografija: oficialusis diskursas ir jo alternatyvos (1944-1985 m.)" ir jos gynimą, įvykusį 2006 m. gruodžio 15 dieną) - Gieda, Aurelijus (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-