Naujo istorijos žinių struktūrinimo modelio paieškos. - Rec.: Grigaravičiūtė S. Istorijos žinios ir jų struktūravimas. Vilnius: Vilniaus pedagoginio universiteto leidykla, 2006. 60 p. - Šermukšnytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-