Vilniaus miesto muziejaus idėja tarptautiniuose kontekstuose. Rec.: Muziejiniai Vilniaus istorijos kontekstai: mokslinių straipsnių rinkinys/ Sud. ir moksi. redaktorė N. Keršytė. Vilnius: Kultūros, filosofijos ir meno institutas, 2008. 175 p. - Šermukšnytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2008)
-