Pabaltijo regionas prancūziškosios istoriografijos akiratyje. - Rec.: Sylvain Gouguenheim. Les Chevaliers teutoniques. Paris: Tallandier, 2007. 775 p. - Čelkis, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2009)
-