Portugalijos ir Lietuvos ryšių užuomazgos: Martin Lopes ir Damilino de Gois. Du portugalai Lietuvoje XVI amžiuje - de Almeida Araujo e Esteves, Julieta Maria Aires (Lietuvos istorijos studijos, 2009)
-