Bendra idėja ir lemtis: Lietuva, Latvija, Estija. - Rec.: Butkus Zenonas. Baltijos valstybių vienybės idėja ir praktika 1918-1940 metais. Lietuvos užsienio politikos dokumentai. 1918-1940 metai. Vilnius: LII leidykla, 2008 - Kasparavičius, Algimantas (Lietuvos istorijos studijos, 2010)
-