Lietuvos vokiečių kolonizacijos misija 1942-1944 metais: Reicho dovana ar „meškos paslauga"? - Rec.: Arthur Hermann. Litauendeutsche als Kolonisten in Litauen 1942-1944. Annaberger Annalen. Nr. 17, 2009, S. 237-284 - Jakubavičienė, Ingrida (Lietuvos istorijos studijos, 2010)
-