Lietuvos istorikų darbotvarkę atnaujinantis tyrimas (apie Nerijaus Babinsko daktaro disertaciją Moldova XIV a. viduryje - XVI a. viduryje kaip socialinės struktūros tipologijos problema ir jos gynimą) - Žiemelis, Darius (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-