Pranešimų ir straipsnių rinkinys „Steigiamajam Seimui - 90" / sud. S. Kaubrys, A. Vyšniauskas (Lietuvos valstybingumo paveldas. T. l). Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2011. 251 p. - Vyšniauskas, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-