Kaip įamžinti tamsą - Vaiseta, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2022)
Rec.: Hektoras Vitkus, Vygantas Vareikis, Edvinas Ubis, Justas Stončius, Macikai: atminties vieta Europos pakraštyje, Klaipėda: Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas, 2021.