Lietuvos kūryba Šveicarijoje - Krutulys, Titas (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Apie Monikos Šipelytės disertaciją „Šveicarijos lietuvių politinė ir diplomatinė veikla 1915–1919 m. Lietuvos valstybingumo klausimu“ ir jos gynimą