Ars memoriae. Ankstyvųjų Naujųjų laikų žmogaus atminties realijos - Stepavičius, Povilas Andrius Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Rec.: Judith Pollmann, Memory in Early Modern Europe, 1500–1800, Oxford: Oxford University Press, 2017.