Medžioklės instruktažas (apie Tomos Zarankaitės-Margienės disertaciją „Medžioklės fenomenas Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XV–XVI a. (1572 m.): socioekonominis, sociopolitinis, mentalinis aspektai“ ir jos gynimą) - Petrilionis, Antanas (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]
Keywords: nėra