Apie Justinos Kozakaitės disertaciją „Traumos XIII–XVIII a. Lietuvoje bioarcheologiniais duomenimis“ ir jos gynimą - Šipelytė, Monika (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]
Keywords: nėra